Tvarohová pomazánka z piva se sýry a feferonkami

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 50gramůMáslo čerstvé
    • 150gramůTvaroh měkký
    • 50gramůSýr Niva (Rokfór)
    • 100gramůSýr Eidam cihla 30%
    • 100mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
    • 50gramůAnglická slanina
    • 2kusyFeferony sterilované
    • 1lžičkaPaprika mletá sladká
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýry jemně nastrouháme, slaninu nakrájíme nadrobno, feferonky nakrájíme na proužky.
  • 2
    Změklé máslo utřeme s tvarohem, strouhanými sýry, slaninou a pivem. Do směsi vmícháme feferonky, osolíme a okořeníme paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 20. 2. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Recept jsem dělala jako dezert k Valentýnskému menu. Bohužel jsem s ním neměla dobré zkušenosti. :( Mně ani přítelovi pomazánka nechutnala. Přišla mi taková kvasnicová. Avšak, v žádném případě nezavrhuji. Možná jsem špatně postupovala, anebo jednoduše nemáme takové chutě rádi. Avšak bratr, který sní vše, ani v tomto případě nezklamal. :D