Recept

Tvarohová pomazánka s vejci a eidamem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35924

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
100 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
200 g Sýr Eidam cihla 30%
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
Na vaření vejce
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 368 kcal
Kilojoule 1 541kJ
1% Sacharidy 2 g
42% Tuky 31 g
7% Sodík 143 mg
34% Bílkoviny 19 g

Tvarohová pomazánka s vejci a eidamem postup přípravy receptu:

1

Pažitku nakrájíme nadrobno, sýr jemně nastrouháme, vařená vejce ustrouháme na hrubém struhadle.

2

Změklé máslo smícháme se sýrem, hořčicí, pivem a vejci. Do směsi vmícháme pažitku a osolíme a opepříme. Dobře promícháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept