Recept

Pasta z ementálu s pivem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 12 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 35939

Ingredience

50 g Arašídy
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
250 g Sýr Ementál (Primátor)
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 548 kcal
Kilojoule 2 293kJ
3% Sacharidy 9 g
59% Tuky 44 g
7% Sodík 132 mg
50% Bílkoviny 28 g

Pasta z ementálu s pivem postup přípravy receptu:

1

V rendlíku rozpustíme máslo, vmícháme pivo se solamylem, nastrouhaný sýr, hořčici, ochutíme solí a pepřem. Zahříváme za stálého míchání, až se utvoří kompaktní hmota. Na závěr vmícháme burské oříšky a pod fólií necháme pomazánku do druhého dne v chladničce uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept