Olomoucké tvarůžky marinované v pivu - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 8 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Olomoucké tvarůžky marinované v pivu
Celkový čas: | 8 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 8 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 35948 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 ks | Cibule |
500 ml | Pivo světlé 10% 3,9% obj. |
500 g | Tvarůžky olomoucké malé |
Nutriční hodnoty jedné porce
14% Kalorie 277 kcal
Kilojoule 1 158kJ
3% Sacharidy 11 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
87% Bílkoviny 49 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 48,7mg |
Vláknina | 1g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 33,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pivo světlé 10% 3,9% obj., Tvarůžky olomoucké malé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Olomoucké tvarůžky marinované v pivu postup přípravy receptu:
1 | Tvarůžky naskládáme do sklenice, poklademe cibulí nakrájenou na kolečka, přelijeme pivem, sklenici uzavřeme a uložíme alespoň na dva dny do chladu. Poté můžeme podávat. |