Recept

Smažený čerstvý ananas v pivním těstíčku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 8 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 35955

Ingredience

1 ks Ananas
1 balení Cukr skořicový
1 kávová lžička Med včelí
120 ml Olej rostlinný
Na těstíčko
200 g Mouka pšeničná hladká
250 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
0,3 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 599kJ
20% Sacharidy 71 g
45% Tuky 34 g
7% Sodík 137 mg
19% Bílkoviny 11 g

Smažený čerstvý ananas v pivním těstíčku postup přípravy receptu:

1

Ananas oloupeme, nakrájíme na plátky, vykrojíme střed a kolečka rozčtvrtíme. Ananas namáčíme v těstíčku a smažíme v rozpáleném oleji. Usmažený ananas necháme okapat na ubrousku a před podáváním posypeme skořicovým cukrem a pokapeme medem.

2

Těstíčko připravíme smícháním piva, vajec, mouky a soli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept