Recept

Hovězí maso se žampiony

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 3599

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kg Hovězí maso přední
1 hrst Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 špetka Sůl
250 ml Zakysaná smetana
30 dkg Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 577 kcal
Kilojoule 2 416kJ
9% Sacharidy 33 g
46% Tuky 34 g
11% Sodík 215 mg
60% Bílkoviny 34 g

Hovězí maso se žampiony postup přípravy receptu:

1

Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji.

2

Vložíme nakrájené hovězí maso, osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme do poloměkka.

3

Poté přidáme nakrájené žampiony a dusíme doměkka. Stále podléváme.

4

Ve smetaně rozkvedláme mouku a zahustíme omáčku.

5

Dochutíme solí a octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept