Jednoduchý recept

Vepřová ovarová hlava

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 360
Kategorie: Maso

Ingredience

100 g Cibule
1 g Pepř černý celý
40 g Sůl
3000 g Vepřová hlava
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 889 kcal
Kilojoule 3 721kJ
0% Sacharidy 1 g
96% Tuky 72 g
91% Sodík 2 g
98% Bílkoviny 55 g

Vepřová ovarová hlava postup přípravy receptu:

1

Vepřovou hlavu pečlivě opálíme, očistíme a vydrhneme kartáčem ve vlažné vodě. Opláchneme ji, vložíme do vařící vody, osolíme a přidáme pepř a rozkrájenou cibuli. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Uvařenou vepřovou hlavu vyjmeme a vykostíme.

3

Při podávání pokrm porcujeme tak, aby bylo v každé porci maso z jednotlivých částí hlavy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept