Vepřová ovarová hlava

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
889 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
72 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
425 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou hlavu pečlivě opálíme, očistíme a vydrhneme kartáčem ve vlažné vodě. Opláchneme ji, vložíme do vařící vody, osolíme a přidáme pepř a rozkrájenou cibuli. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
  • 2
    Uvařenou vepřovou hlavu vyjmeme a vykostíme.
  • 3
    Při podávání pokrm porcujeme tak, aby bylo v každé porci maso z jednotlivých částí hlavy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.