Jednoduchý recept

Bucaniere spaghetti

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36000

Ingredience

90 g Mouka pšeničná hladká
6 dl Mošt jablečný
1 ks Mrkev kořen
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Ocet estragonový
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Pórek
2 kávová lžička Sardelová pasta
2 kávová lžička Sůl
2,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
4 ks Šalotka
450 g Špagety
450 g Štikozubec

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,118 kcal
Kilojoule 4 678kJ
44% Sacharidy 160 g
43% Tuky 32 g
28% Sodík 564 mg
77% Bílkoviny 43 g

Bucaniere spaghetti postup přípravy receptu:

1

Mouku osolíme a opepříme a 25 g vysypeme na mělký talíř. V mouce obalíme plátky ryb.

2

Rozpustíme máslo v zapékací míse. Přidáme pokrájené šalotky, česnek, pokrájenou mrkev a pórek a smažíme 10 minut za častého míchání. Do mísy vysypeme zbývající osolenou a opepřenou mouku a 2 minuty smažíme. Vmícháme postupně jablečný mošt, estragonový ocet, sardelovou pastu a přivedeme k varu a poté dáme zapéct do předehřáté trouby na 30 minut.

3

15 minut před koncem uvedeme ve velkém hrnci do varu osolenou vodu, přidáme špagety, olivový olej a 12 minut vaříme. Poté špagety scedíme a dáme na servírovací mísu. Na špagety dáme plátky ryb a vše přelijeme omáčkou.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Plátky štikozubce zbavíme kůže a nasekáme ho.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept