Recept

Telecí řízky se sardelkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 36067

Ingredience

50 g Celer bulvový
2 dl Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká
100 g Mrkev kořen
2 dl Olej rostlinný
100 g Petržel kořen
50 g Sardelová pasta
200 g Strouhanka
5 g Sůl
800 g Telecí kýta
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 322 kcal
Kilojoule 1 346kJ
5% Sacharidy 19 g
58% Tuky 43 g
25% Sodík 508 mg
48% Bílkoviny 27 g

Telecí řízky se sardelkou postup přípravy receptu:

1

Telecí maso uvaříme spolu s kořenovou zeleninou doměkka. Maso vyjmeme a nakrájíme na plátky, které potřeme sardelovou pastou. Z mouky, soli, mléka a vajec umícháme hladkou neskapávající omáčku, do které plátky namáčíme, obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept