Vepřové ovarové koleno

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
54 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
197 mg
Cukr
425 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová kolena pečlivě opálíme, očistíme a opláchneme. Vložíme je do vařící vody, osolíme, přidáme pepř a nakrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
  • 2
    Uvařená kolena vyjmeme a vykostíme.
  • 3
    Při podávání maso krájíme přes vlákno.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 18. 5. 2016
Vepřové ovarové koleno
Príma selské jídlo, jen bych na osobu počítala s dvojnásobným množstvím kolen. Každopádně palec nahoru🙂