Bílkový chlebíček s čokoládou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
629 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
23 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
5 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle, rozinky a zavařenou dýni nakrájíme na nudličky. Čokoládu nasekáme, máslo rozpustíme. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme po lžících cukr, poté dýni, rozinky, mandle, čokoládu, mouku, máslo a přilijeme rum.
  • 2
    Těsto rozetřeme do vymazané a moukou vysypané formy a v mírně vyhřáté troubě pečeme cca 60 minut. Necháme vychladnout, vyklopíme a nakrájíme na plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.