Tagliatelle na hříbkách

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
903 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
45 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v osolené vařící vodě podle návodu.
  • 2
    Zatím rozehřejeme ve velké pánvi máslo, přidáme drcený česnek
  • 3
    a mícháme 1 minutu. Vložíme nakrájené houby a mícháme ještě 2 minuty. Nalijeme smetanu a podusíme 2-3 minuty. Doplníme a zahustíme vejcem.
  • 4
    Těstoviny scedíme, přidáme je k směsi s vejcem, promícháme a dobře prohřejeme. Přidáme špenát, strouhaný sýr, citronovou šťávu, muškátový oříšek a podle chuti pepř a vše dobře zlehka rozmícháme s těstovinami. Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.