Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 6 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 36127

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
1 polévková lžíce Hořčice v prášku
25 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
225 g Sýr Čedar
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 782kJ
7% Sacharidy 26 g
35% Tuky 26 g
32% Sodík 647 mg
39% Bílkoviny 22 g

Waleský toast rarebit postup přípravy receptu:

1

Krajíce chleba grilujeme po obou stranách v troubě pod silně rozpáleným grilem dozlatova. Vyjmeme na plech.

2

V kastrůlku zvolna rozpustíme máslo, přidáme nastrouhaný sýr, hořčici v prášku a přilijeme pivo. Vše mícháme, aby vznikl hladký krém.

3

Topinky na plechu potřeme krémem, pokapeme worcesterem a vložíme do trouby pod gril. Když sýr na povrchu zezlátne, chleby vyjmeme a rozkrojíme na poloviny.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept