Jednoduchý recept

Fettucine Primavera

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36163

Ingredience

120 g Brokolice
150 g Chřest bílý
220 g Cuketa
90 g Hrášek
200 g Krájená rajčata s bazalkou
3 polévková lžíce Olej olivový
60 g Paprika červená
60 g Paprika žlutá
3 g Pepř černý mletý
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
5 g Sůl
3 stroužek Česnek
30 g Bazalka
90 g Sýr Parmezán
500 g Těstoviny Fettuccine
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 774 kcal
Kilojoule 3 238kJ
27% Sacharidy 99 g
37% Tuky 28 g
46% Sodík 913 mg
61% Bílkoviny 34 g

Fettucine Primavera postup přípravy receptu:

1

Ve slané vodě uvaříme nakrájený chřest, růžičky brokolice a nakrájenou cuketu doměkka (asi 3 minuty). Scedíme a odložíme stranou.

2

Na pánvi rozpálíme olej, přidáme kostičky papriky a drcený česnek a smažíme za průběžného promíchávání 4 minuty nebo do změknutí paprik.

3

Vložíme rajčata, 3 lžíce rajské šťávy, hrášek a podusíme 5 minut (nebo až se tekutina v pánvi vydusí na polovinu).

4

Přidáme chřest, brokolici a cuketu, vmícháme smetanu a upravujeme

5

1-2 minuty, až se tekutina trochu vyvaří a sjednotí se chuť. Podle chuti dokořeníme.

6

Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě ve velkém hrnci.

7

Nudle důkladně scedíme a smícháme se zeleninou. Vmícháme bazalku, posypeme parmezánem a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept