Jednoduchý recept

Dušené přírodní hovězí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 36177

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
1200 g Hovězí svíčková
20 g Mouka pšeničná hladká
5 g Pepř černý mletý
100 g Sádlo vepřové škvařené
8 g Sůl
5 dl Voda pitná
200 g Houby čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 520kJ
4% Sacharidy 15 g
17% Tuky 13 g
24% Sodík 480 mg
64% Bílkoviny 36 g

Dušené přírodní hovězí postup přípravy receptu:

1

Plátky hovězího masa naklepeme, nasolíme, opepříme a zprudka orestujeme na rozpáleném sádle ze všech stran.

2

Přidáme nakrájenou cibuli a houby, bobkový list, sůl a pepř, podlijeme vodou a zakryté dusíme asi hodinu, až je maso měkké. V průběhu dušení maso otáčíme, případně podléváme vodou.

3

Když je maso hotové, zaprášíme šťávu moukou a chvíli povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept