Vepřový ovarový bůček - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 65 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřový ovarový bůček
Celkový čas: | 65 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 362 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Cibule |
1 g | Pepř černý celý |
40 g | Sůl |
1450 g | Vepřový bok |
4 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
38% Kalorie 755 kcal
Kilojoule 3 160kJ
0% Sacharidy 1 g
103% Tuky 77 g
81% Sodík 2 g
24% Bílkoviny 14 g
Uhlovodany | 998,8mg |
---|---|
Cholesterol | 104,4mg |
Draslík | 284,4mg |
Vláknina | 393,0mg |
Vitamín A | 0,2mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,2mg |
Vitamín E | 0,6mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Pepř černý celý, Sůl, Vepřový bok, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.

Vepřový ovarový bůček postup přípravy receptu:
1 | Vepřový bůček opláchneme a vložíme do vařící vody. Osolíme jej, přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka. |
2 | Nakonec bůček vyjmeme a vykostíme. |