Cibule dušená - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Cibule dušená
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | filmova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 3622 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 483kJ
5% Sacharidy 18 g
6% Tuky 5 g
3% Sodík 67 mg
4% Bílkoviny 2 g
Uhlovodany | 18g |
---|---|
Cholesterol | 4,4mg |
Draslík | 274,4mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 5,4mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 13,9mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Sádlo škvařené, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Cibule dušená postup přípravy receptu:
1 | Cibuli oloupeme, nakrájíme na kroužky a osolíme. Dusíme ji mírně podlitou pod pokličkou, až je měkká a zesklovatí. Nesmí zhnědnout. |
2 | Dušenou cibuli podáváme jako přílohu k rybám. |