Recept

Karbanátky v hnědé omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 36221

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 ks Cibule
600 g Maso mleté - mix
200 ml Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
100 g Máslo čerstvé
2 g Nové koření mleté
2 dl Olej rostlinný
5 g Pepř černý mletý
1 ks Rohlíky bílé
200 g Strouhanka
9 g Sůl
2 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 394kJ
8% Sacharidy 29 g
58% Tuky 44 g
41% Sodík 812 mg
28% Bílkoviny 16 g

Karbanátky v hnědé omáčce postup přípravy receptu:

1

Mix mletého masa smícháme s nakrájeným rohlíkem namočeným v mléce.

2

Jednu cibuli si nadrobno nakrájíme a osmahneme ji na 20 g másla. Přidáme ji k mletému masu společně se solí, vejcem, pepřem a prohněteme do hmoty. Vypracujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova.

3

V kastrolu na zbylém másle osmažíme druhou cibuli nakrájenou nadrobno, přidáme mouku, osmahneme a zředíme vodou. Přidáme nové koření, bobkový list, sůl, pepř a povaříme. Do hotové omáčky vložíme karbanátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept