Chlebový koláč

55 min.
Itálie

Ingredience

    • 6krajícůChléb pšeničný (bílý)
    • 90gramůPesto
    • 4kusyVejce slepičí
    • 125mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 125mililitrůMléko polotučné
    • 400gramůMozzarella
    • 30gramůSýr Parmezán
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
625 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chleba zbavíme kůrky, potřeme pestem a vyrovnáme v jedné vrstvě na pekáč.
  • 2
    Smícháme 4 rozšlehaná vejce, smetanu a mléko, směsí zalijeme krajíce chleba a vše posypeme strouhaným sýrem.
  • 3
    Pečeme do zlatohněda 35–40 minut v předehřáté troubě při 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.