Recept

Pstruh na mandlích a hroznech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36293

Ingredience

1 ks Citrony
100 g Hroznové víno
100 g Mandle
100 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Pstruh
1 špetka Sůl
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,120 kcal
Kilojoule 4 688kJ
4% Sacharidy 14 g
88% Tuky 66 g
16% Sodík 322 mg
195% Bílkoviny 110 g

Pstruh na mandlích a hroznech postup přípravy receptu:

1

Očištěné pstruhy omyjeme a osušíme. Pekáč vymažeme máslem, vložíme do něj plátky citronu a na ně položíme osolené pstruhy. Přelijeme polovinou rozpuštěného másla, vložíme do středně vyhřáté trouby a pečeme asi 25 minut.

2

Na pánvi rozehřejeme zbylé máslo a orestujeme na něm plátky mandlí. Přisypeme omyté, rozpůlené hroznové víno, přilijeme víno, osolíme, opepříme a vše povaříme 2 minuty.

3

Po 20 minutách pečení přelijeme pstruhy připravenou mandlovou směsí a dopékáme ještě 5 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept