Vepřová ovarová plec - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřová ovarová plec
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 363 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
100 g | Cibule |
1 g | Pepř černý celý |
40 g | Sůl |
1500 g | Vepřová plec |
3 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 606kJ
0% Sacharidy 1 g
40% Tuky 30 g
83% Sodík 2 g
45% Bílkoviny 25 g
Uhlovodany | 998,8mg |
---|---|
Cholesterol | 106,5mg |
Draslík | 452,7mg |
Vláknina | 393,0mg |
Vitamín A | 9,2mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Pepř černý celý, Sůl, Vepřová plec, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.

Vepřová ovarová plec postup přípravy receptu:
1 | Vepřovou plec opláchneme, vložíme do vařící vody a osolíme. Přidáme pepř a rozkrájenou cibuli a pod poklicí zvolna vaříme doměkka. |