Jednoduchý recept

Pstruh pečený po mexicku

  • Mexiko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36328

Ingredience

2 ks Chilli paprička
4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 kávová lžička Cukr moučkový
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet vinný
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 361kJ
2% Sacharidy 7 g
18% Tuky 13 g
15% Sodík 303 mg
75% Bílkoviny 42 g

Pstruh pečený po mexicku postup přípravy receptu:

1

Omyjeme a osušíme pstruhy, osolíme je, opepříme a dáme do nich několik koriandrových lístků. Rozehřejeme troubu na 180 stupňů.

2

Do zapékací mísy poskládáme vedle sebe ryby a posypeme pokrájenými jarními cibulkami, chilli papričkami a paprikami.

3

Smícháme v misce cukr s citronovou šťávou a octem. Pstruhy touto šťávou přelijeme. Zapékací mísu přikryjeme a zapékáme 30 minut.

4

Pstruhy poté vyndáme a necháme okapat. Rozdělíme je na talíře a polijeme vypečenou šťávou.

5

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept