Recept

Pangasius s bylinkovou krustou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36329

Ingredience

1 polévková lžíce Bylinky čerstvé - svazek
1 krajíc Chléb toastový
250 g Cibule
2 ks Limetka
4 polévková lžíce Olej olivový
600 g Pangasius - filety
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý celý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 258 kcal
Kilojoule 1 078kJ
7% Sacharidy 24 g
10% Tuky 7 g
4% Sodík 83 mg
57% Bílkoviny 32 g

Pangasius s bylinkovou krustou postup přípravy receptu:

1

V pánvi na oleji necháme zesklovatět oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek. Přidáme očištěnou, na kostičky nakrájenou papriku, limetkovou kůru a chvíli opékáme. Nakonec vmícháme nasekané bylinky a rozdrobenou chlebovou střítku. Osolíme a ochutíme limetkovou šťávou.

2

Omyté rybí filety osolíme a urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Pokryjeme je připravenou směsí a posypeme nadrceným pepřem. Zakapeme zbylým olejem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.

3

Podáváme s dílky limety. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a vařená karotka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept