Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 36333

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
4 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
175 g Kukuřice
500 g Mořský ďas
2 ks Mrkev kořen
1 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Ocet vinný červený
3 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 ks Paprika žlutá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
2 polévková lžíce Sherry brandy
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
0,5 kávová lžička Sůl
0,5 kávová lžička Tymián čerstvý
1,5 dl Vývar rybí
3 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 727kJ
14% Sacharidy 50 g
245% Tuky 184 g
13% Sodík 256 mg
47% Bílkoviny 26 g

Ryba s bajanem postup přípravy receptu:

1

Smícháme rozčtvrcenou cibuli, šalotky, česnek, petrželku, tymián, mleté chilli, sůl, pepř a červený vinný ocet - máme bajan. Ocasní ploutve z mořského ďasa vykostěné a pokrájené na kostky dáme na talíř a posypeme je kořením. Přikryjeme a necháme v lednici 30 minut.

2

Nakrájíme mrkev na úzké dlouhé plátky. Podélně rozkrojíme kukuřičky. 2 lžíce oleje necháme rozehřát v předehřátém woku, přidáme kusy ryb a smažíme 4 minuty. Poté ryby přemístíme do mísy a udržujeme teplé.

3

Přidáme zbývající olej a osmahneme mrkev a kukuřičky. Přidáme pokrájenou papriku a smažíme minutu. Vrátíme ryby a šťávu do woku a smažíme 2 minuty.

4

Promícháme vývar, ocet, sherry, citronovou šťávu, sůl, pepř a Solamyl. Uvedeme směs do varu a povaříme, dokud omáčka nezhoustne.

5

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept