Jednoduchý recept

Jehněčí maso s kukuřicí a chřestem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36373

Ingredience

300 g Chřest zelený
1 polévková lžíce Fazolová černá omáčka
400 g Jehněčí maso
1 kávová lžička Koriandr čerstvý
200 g Kukuřice
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
200 ml Vývar zeleninový
20 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 473 kcal
Kilojoule 1 981kJ
10% Sacharidy 36 g
33% Tuky 25 g
13% Sodík 261 mg
32% Bílkoviny 18 g

Jehněčí maso s kukuřicí a chřestem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso omyjeme a necháme okapat nebo osušíme v utěrce. Potom je nakrájíme na malé kostky. Závor oloupeme a nakrájíme na hranolky nebo nastrouháme. Nakrájené maso dáme asi na čtvrt hodiny uležet od marinády z fazolové omáčky, semínek koriandru a zázvoru.

2

Potom připravíme chřest, který omyjeme a podélně nakrájíme.

3

Jako první zprudka na oleji osmažíme chřest a vyjmeme.

4

Jako další osmažíme malé kukuřice.

5

Poslední osmažíme na oleji maso. K osmaženém masu vrátíme zpět do pánve zeleninu a vše podlijeme vývarem. Ještě pár minut necháme povařit. Škrobovou moučkou rozmícháme s malým množství vody a tím směs zahustíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept