Řízky v rajské omáčce

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
28 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, obalíme v polohrubé mouce a osmahneme na rozpáleném oleji z obou stran.
  • 2
    V kastrolu osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme pokrájená rajčata, vložíme plátky masa i s vypečenou šťávou a dusíme doměkka asi 30 minut, podle potřeby podléváme vodou.
  • 3
    Poté přidáme protlak a smetanu, ve které rozmícháme mouku a necháme povařit do zhoustnutí. Dosolíme a podáváme s vhodnou přílohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.