Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 36402

Ingredience

250 ml Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
700 g Telecí kýta
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 429 kcal
Kilojoule 1 796kJ
1% Sacharidy 3 g
37% Tuky 28 g
29% Sodík 576 mg
73% Bílkoviny 41 g

Plněné telecí řízky postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na silnější řízky a nařízneme do nich kapsy. Maso jemně naklepeme a osolíme.

2

Nadrobno nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme očištěné, nadrobno nakrájené žampiony a chvíli podusíme. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Připravenou nádivkou naplníme řízky a kapsy zašijeme nebo sepneme jehlami.

4

V pánvi na másle řízky opečeme po obou stranách a vyjmeme na nahřátou mísu.

5

Šťávu zaprášíme hladkou mouku, podlijeme vývarem a chvíli povaříme. Přelijeme přes řízky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept