Jednoduchý recept

Filetii di sogliola cannelloni

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 36450

Ingredience

6 ks Cannelloni
175 g Krevety tygří - loupané
1,5 dl Mléko polotučné
60 g Mouka pšeničná hladká
90 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
12 plátek Platýz - filety
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
115 g Rajčata
2 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1,5 dl Víno červené
4 ks Šalotka
115 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 303 kcal
Kilojoule 1 269kJ
9% Sacharidy 32 g
19% Tuky 14 g
8% Sodík 169 mg
23% Bílkoviny 13 g

Filetii di sogliola cannelloni postup přípravy receptu:

1

Plátky platýze potřeme trochou vína, osolíme, opepříme a srolujeme je stranou s kůží ven. Upevníme párátkem. Dáme je do velké pánve v jedné vrstvě, přelijeme zbývajícím vínem a povaříme 4 minuty. Vyndáme je z pánve a uschováme tekutinu.

2

V další pánvi rozehřejeme máslo, přidáme pokrájené šalotky, houby, rajčata, sůl, rajčatový protlak. Osolíme a opepříme mouku a přidáme ji do pánve. Přilijeme uschovanou tekutinu a polovinu mléka. Vaříme 4 minuty za neustálého míchání, poté sundáme pánev z ohně a vmícháme smetanu.

3

Lehce osolenou vodu přivedeme ve velkém hrnci do varu, přidáme cannelloni a vaříme 8 minut. Scedíme je a necháme vychladnout.

4

Odstraníme z rybích závitků párátka.

5

Cannelloni dáme do zapékací mísy, do každé trubičky vložíme dva závitky, 2 krevety, přelijeme omáčkou a v předehřáté troubě zapékáme při teplotě 200 stupňů 20 minut.

6

Pokrm ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept