Jednoduchý recept

Těstoviny se sardelovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36453

Ingredience

60 g Ančovička - filety
0,9 dl Olej olivový
2 polévková lžíce Oregano čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Pesto
90 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
450 g Špagety

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 815 kcal
Kilojoule 3 409kJ
25% Sacharidy 88 g
49% Tuky 37 g
30% Sodík 591 mg
45% Bílkoviny 26 g

Těstoviny se sardelovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ponecháme si lžíci olivového oleje, zbytek rozehřejeme v pánvi. Přidáme rozetřený česnek a tři minuty smažíme. Zmírníme plamen, přidáme filety z ančoviček a smažíme 5 minut.

2

Hrnec s lehce osolenou vodou přivedeme k varu, přidáme zbývající olej a špagety 10 minut vaříme.

3

Do pánve s ančovičkami přidáme nasekané oregano, pesto, sůl a pepř.

4

Scedíme špagety a dáme je na ohřátou mísu. Přelijeme je omáčkou Pesto s ančovičkami posypeme strouhaným parmezánem.

5

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept