Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 36472
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Citrony
1 ks Sele
Na nádivku
2 ks Cibule
150 g Hříbky čerstvé
300 g Játra husí
50 g Kopr čerstvý
5 g Majoránka čerstvá
150 g Máslo čerstvé
7 g Pepř černý mletý
100 g Petržel kudrnka
100 g Sůl
5 g Tymián čerstvý
1 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 222 kcal
Kilojoule 929kJ
1% Sacharidy 4 g
20% Tuky 15 g
99% Sodík 2 g
32% Bílkoviny 18 g

Nadívané selátko postup přípravy receptu:

1

Malé vykuchané sele uvnitř nasolíme. Nasekáme všechny ingredience na nádivku najemno a smícháme v míse. Nádivkou naplníme sele, sešijeme a vložíme do vymazaného pekáče. Pečeme pozvolna nejdříve zakryté, postupně odkrýváme, často podléváme výpekem, aby vznikla kůrka.

2

Podáváme obložené citronem s vhodnou přílohou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept