Recept

Vepřová kýta na cibuli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 36476

Ingredience

300 g Cibule
60 g Koriandr čerstvý
30 g Mouka pšeničná hladká
120 g Sádlo syrové
20 g Sůl
800 g Vepřová kýta
3 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 762 kcal
Kilojoule 3 188kJ
4% Sacharidy 13 g
80% Tuky 60 g
103% Sodík 2 g
71% Bílkoviny 40 g

Vepřová kýta na cibuli postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kýtu potřeme solí s drceným koriandrem a necháme 2 hodiny uležet v chladnu.

2

Uleželé maso poprášíme moukou a vložíme na sádlem vymazaný pekáč. Pečeme na mírno, podle potřeby podléváme vodou a výpekem. Když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dopečeme. Hotové maso nakrájíme na plátky a zalijeme šťávou.

Poznámka

Doba odležení 2 hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept