Jednoduchý recept

Plody moře s červenou kari omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36481

Ingredience

6 ks Cibulka jarní
1 ks Citronová tráva
2 polévková lžíce Kari pasta
2,5 dl Kokosové mléko
1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
500 g Krevety tygří - loupané
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Vývar rybí
10 g Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 290 kcal
Kilojoule 1 215kJ
7% Sacharidy 26 g
20% Tuky 15 g
5% Sodík 108 mg
56% Bílkoviny 32 g

Plody moře s červenou kari omáčkou postup přípravy receptu:

1

Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme na něm pokrájenou jarní cibulku. Stonek citronové šťávy rozdrtíme, kořen zázvoru oloupeme a nakrájíme, přidáme rozdrcený stonek a nastrouhaný kořen zázvoru, thajskou červenou kari pastu, kokosové mléko a rybí vývar do woku a rozehřejeme téměř do bodu varu.

2

Oloupané krevety přidáme do woku s pokrájeným koriandrem a povaříme 5 minut.

3

Okamžitě podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept