Jednoduchý recept

Roláda ze skopového masa s hořčicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3649

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
1 ks Mrkev kořen
30 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 ks Petržel kořen
600 g Skopové maso přední
100 g Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 624 kcal
Kilojoule 2 612kJ
4% Sacharidy 13 g
66% Tuky 50 g
11% Sodík 229 mg
45% Bílkoviny 25 g

Roláda ze skopového masa s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme. Hořčicí potřeme plátky masa, osolíme je a opepříme.

2

Na malé kousky nakrájíme cibuli, mrkev a petržel, petrželovou nať posekáme. Smícháme vše s olejem a maso směsí potřeme.

3

Srolujeme plátky a zpevníme nití.

4

Na rozpáleném másle je osmahneme, poté podlijeme vínem a vodou, dusíme hodinu.

5

Maso vyjmeme, omáčku procedíme a povaříme. Nakonec přilijeme smetanu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept