Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 36502

Ingredience

2 ks Bobkový list
2 ks Cibule
200 g Hovězí svíčková
2 g Jalovec
2 g Nové koření celé
2 dl Olej rostlinný
5 g Paprika mletá sladká
200 g Paprika zelená
5 g Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
10 g Sůl
200 g Telecí kýta
200 g Vepřová kýta

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 776kJ
2% Sacharidy 8 g
75% Tuky 57 g
51% Sodík 1 g
50% Bílkoviny 28 g

Krakovské špízy postup přípravy receptu:

1

Všechna masa nakrájíme na kostky, slaninu na plátky, dáme do nádoby osolíme, opepříme, opaprikujeme, posypeme nadrceným jalovcem. Zalijeme olejem, aby maso bylo potopené, přidáme bobkový list, nové koření, zakryjeme vrstvou nakrájené cibule a necháme aspoň 2 hodiny marinovat.

2

Naložené maso napichujeme na špejli nebo jehlu střídavě s plátkem cibule, slaniny a papriky. Pečeme na grilu nebo ve středně vyhřáté troubě.

Poznámka

Maso se musí 2 hodiny marinovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept