Recept

Kuřecí maso v medové marinádě s chilli papričkami

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 36579

Ingredience

200 g Bambusové výhonky
10 ks Chilli paprička
1 ks Koriandr čerstvý
600 g Kuřecí prsa
1 polévková lžíce Med včelí
2 polévková lžíce Ocet rýžový
6 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
100 g Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 345kJ
4% Sacharidy 14 g
19% Tuky 14 g
15% Sodík 309 mg
61% Bílkoviny 34 g

Kuřecí maso v medové marinádě s chilli papričkami postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. Potom maso naložíme na čtvrt hodiny do marinády, kterou umícháme z rýžového octa a medu. Bambusové výhonky pokrájíme na tenké proužky. Šalotku oškrábeme a nakrájíme na kolečka. Chilli papričky nalámeme na kousky.

2

Nejdříve ve woku rozpálíme olej a osmahneme chilli papričky, aby nebyly tak pálivé. Přidáme šalotku a vše ještě pár minut smažíme.

3

Takto připravenou zeleninu dáme na stranu pánve.

4

Jako další smažíme v pánvi kuřecí maso, které ještě dochutíme ústřicovou omáčkou.

5

Do hotové směsi už zbývá jen přidat bambusové výhonky a ozdobit koriandrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept