Vejce s brynzou

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
304 mg
Cukr
447 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozpustíme a část nalijeme do 4 misek. Na dno rozdělíme brynzu. Po jednom vejci dáme připravených misek. Podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme 1 polévkovou lžící smetany.
  • 2
    Misky dáme na hluboký pekáč a zalijeme do půlky vřelou vodou.
  • 3
    Pečeme 10 minut v předehřáté troubě při 200 °C, až bílky zbělají, ale žloutky ještě zůstanou měkké.
  • 4
    2 minuty před skončením pečení vejce posypeme malým množstvím petrželové natě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.