Jednoduchý recept

Vejce s brynzou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36584

Ingredience

15 g Máslo čerstvé
3 g Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
4 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
130 g Sýr Brynza
5 g Sůl
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 232 kcal
Kilojoule 969kJ
1% Sacharidy 2 g
25% Tuky 19 g
28% Sodík 567 mg
25% Bílkoviny 14 g

Vejce s brynzou postup přípravy receptu:

1

Máslo rozpustíme a část nalijeme do 4 misek. Na dno rozdělíme brynzu. Po jednom vejci dáme připravených misek. Podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme 1 polévkovou lžící smetany.

2

Misky dáme na hluboký pekáč a zalijeme do půlky vřelou vodou.

3

Pečeme 10 minut v předehřáté troubě při 200 °C, až bílky zbělají, ale žloutky ještě zůstanou měkké.

4

2 minuty před skončením pečení vejce posypeme malým množstvím petrželové natě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept