Fu yong krevety

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
775 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi wok rozehřejeme olej, přidáme do něj nastrouhanou mrkev a chvilku smažíme. Mrkev shrneme k jedné straně woku a do volného prostoru vlijeme rozšlehaná vejce. Smažíme 2 minuty za opatrného míchání. Přimícháme krevety, koření pěti vůní a sójovou omáčku. Povaříme 3 minuty.
  • 2
    Hotový pokrm přendáme na talíře, posypeme nasekanou jarní cibulkou, sezamovými semínky a pokapeme sezamovým olejem.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.