Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36678

Ingredience

350 g Brambory
350 g Klobása Chorizo
3 g Kmín celý
15 g Koriandr čerstvý
350 g Mušle slávky
40 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
50 ml Sherry brandy
5 g Sůl
125 ml Vývar rybí
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 662 kcal
Kilojoule 2 768kJ
6% Sacharidy 22 g
61% Tuky 46 g
55% Sodík 1 g
62% Bílkoviny 35 g

Brambory s mušlemi postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme olej, přidáme nakrájené brambory a 12–15 minut je za občasného míchání zvolna smažíme, až zezlátnou a změknou. Vložíme nakrájenou klobásu, drcený česnek a ještě asi 2 minuty smažíme, průběžně promícháváme.

2

Vlijeme rybí vývar, sherry, přidáme očištěné mušle, kmín, podle chuti osolíme a opepříme, přikryjeme přiléhající poklicí a přivedeme k varu. Vaříme 8–10 minut, až se slávky otevřou, kastrolem několikrát zatřeseme.

3

Odstraníme všechny slávky, které se neotevřely.

4

Směs slávek, brambor a klobásy přemístíme na velký talíř a přelijeme hustší šťávou. Ozdobíme koriandrem a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept