Jednoduchý recept

Kebab orientální s plody moře

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 155 minut
Doba přípravy: 150 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 36741

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Chilli paprička
6 ks Cibulka jarní
350 g Hřebenatka
100 g Klasy kukuřice mražené
350 g Krevety tygří - loupané
2 kávová lžička Med včelí
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
4 polévková lžíce Omáčka sójová
1 ks Paprika červená
4 polévková lžíce Sherry brandy
20 g Zázvor celý
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 332kJ
2% Sacharidy 7 g
2% Tuky 2 g
10% Sodík 201 mg
22% Bílkoviny 12 g

Kebab orientální s plody moře postup přípravy receptu:

1

Na grilovací jehly na 12 porcí napíchneme krevety, hřebenatky, papriku, jarní cibulky a mladou kukuřici. Konce obalíme fólií, aby neshořely, a položíme do mělké mísy.

2

V misce smícháme mleté chilli, zázvor, sójovou omáčku a kebaby ve směsi obalíme. Zakryjeme a dáme do lednice na 2 hodiny.

3

Gril rozpálíme a pokládáme kebab na mřížku, potíráme olejem a po každé straně grilujeme 3 minuty.

4

V misce smícháme sójovou omáčku, med, sherry, zázvor a pokrájenou cibulku.

5

Kebaby přendáme na servírovací mísu a podáváme s omáčkou na namáčení.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept