Jednoduchý recept

Hřebenatky s houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 36963

Ingredience

1 polévková lžíce Brandy peach
4 ks Cibulka jarní
50 g Hlíva ústřičná
225 g Hřebenatka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 099kJ
2% Sacharidy 8 g
21% Tuky 16 g
29% Sodík 575 mg
37% Bílkoviny 21 g

Hřebenatky s houbami postup přípravy receptu:

1

Máslo rozehřejeme v pánvi, přidáme hřebenatky a smažíme 1 minutu. Hřebenatky vyndáme z pánve a uchováváme teplé.

2

Přidáme do pánve olivový lej a prohřejeme. Přidáme rozetřený česnek, pokrájené houby a jarní cibulky a za občasného míchání smažíme 2 minuty. Vrátíme zpět hřebenatky, přidáme smetanu a brandy a promícháme. Osolíme, opepříme a prohřejeme.

3

Ihned podáváme.

Poznámka

Doporučujeme podávat s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept