Jednoduchý recept

Opečený chléb bruschetta s mozzarellou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (52%)
ID receptu: 36984

Ingredience

2 ks Bazalka
8 krajíc Chléb toastový pšeničný světlý
150 g Mozzarella
1 polévková lžíce Olej olivový
8 plátek Prosciutto sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 577kJ
1% Sacharidy 2 g
14% Tuky 10 g
12% Sodík 236 mg
15% Bílkoviny 9 g

Opečený chléb bruschetta s mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Plátky italského bílého chleba pokapeme olivovým olejem, rozložíme na plech s pečicím papírem a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C dozlatova.

2

Potom na jednotlivé opečené toasty rozdělíme bůvolí mozzarellu nakrájenou na plátky, sušenou šunku prosciutto a ozdobíme čerstvou bazalkou. Opět pokapeme olivovým olejem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept