Jednoduchý recept

Vývar se smaženým párkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 36988

Ingredience

1 l Hovězí vývar základní
20 g Pažitka
200 g Párky jemné
200 g Rohlíky bílé
40 g Strouhanka
15 g Tuk
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 418 kcal
Kilojoule 1 749kJ
10% Sacharidy 37 g
28% Tuky 21 g
38% Sodík 754 mg
35% Bílkoviny 20 g

Vývar se smaženým párkem postup přípravy receptu:

1

Párky oloupeme, nakrájíme na kolečka, pažitku posekáme.

2

Kolečka párků namočíme v rozšlehaném vejci, potom obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme tuk na smažení a kousky párků smažíme z obou stran do zlatova.

3

Smažené párky rozdělíme do hlubokých talířů, posypeme pažitkou a zalijeme horkým vývarem.

4

Polévku podáváme horkou s bílým pečivem.

Poznámka

Místo vývaru můžeme použít polévkovou kostku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept