Jednoduchý recept

Řízečky z panenky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3704

Ingredience

200 g Fazole bílé
200 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
1 špetka Kypřicí prášek do pečiva
1 polévková lžíce Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Rajčata
200 g Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 894 kcal
Kilojoule 3 742kJ
10% Sacharidy 35 g
84% Tuky 63 g
23% Sodík 456 mg
88% Bílkoviny 50 g

Řízečky z panenky postup přípravy receptu:

1

Smícháme v misce mouku, vejce, mléko, sůl, pepř, kypřící prášek a vše promícháme. Nastrouháme sýr a přidáme do těstíčka. Vše promícháme.

2

Nakrájíme na plátky maso, trochu posypeme moukou a obalujeme v sýrovém těstíčku. Poté ihned smažíme v rozehřátém oleji dozlatova.

3

Zelené i bílé fazolky zbavíme nálevu, necháme okapat a smícháme s nakrájenými rajčaty. Podlijeme lžičkou oleje a osmahneme.

4

Řízečky podáváme s fazolovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept