Recept

Kuřecí maso s parmazánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37109

Ingredience

600 g Kuřecí prsa
7 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
7 polévková lžíce Sýr Parmezán
5 g Sůl
1 špetka Tymián sušený
2 ks Vejce slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
4% Sacharidy 16 g
18% Tuky 13 g
52% Sodík 1 g
77% Bílkoviny 44 g

Kuřecí maso s parmazánem postup přípravy receptu:

1

Kuřecí maso opláchneme a necháme okapat. Potom maso osušíme, osolíme a nakrájíme na malé medailonky.

2

Rozmícháme si těstíčko, do kterého patří voda, 2 vejce, hladká mouka, 4 lžíce solamylu, parmazán, tymián, sůl dle chuti.

3

Kuřecí medailonky v tomto těstíčku obalíme a na oleji osmažíme.

4

Usmažené medailonky zbavíme přebytečné mastnoty ubrouskem.

Poznámka

Sýt parmazán je již dost slaný, opatrně se solením. Doporučenou přílohou jsou brambory nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept