Recept

Pečený špenát s mozzarellou

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 37218

Ingredience

200 g Mozzarella
6 polévková lžíce Olej olivový
3 polévková lžíce Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
6 polévková lžíce Sýr Čedar
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek
150 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 242 kcal
Kilojoule 1 011kJ
1% Sacharidy 3 g
29% Tuky 21 g
7% Sodík 133 mg
19% Bílkoviny 11 g

Pečený špenát s mozzarellou postup přípravy receptu:

1

Špenát omyjeme, očistíme a z listů vykrojíme tuhé stonky. Plech pokapeme olivovým olejem a přidáme najemno nasekaný česnek.

2

Špenátové listy rozdělíme na plech a zakápneme zbytkem olivového oleje, posypeme na kostičky nakrájenou mozzarellou a nasekanými vlašskými ořechy.

3

Vše posypeme čedarem, osolíme, opepříme a vložíme do trouby předehřáté na 220°C, kde špenát pečeme 20 minut.

4

Po upečení ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s teplou ciabbattou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept