Jednoduchý recept

Kuřecí maso v bylinkovém těstíčku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 37326

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
400 g Kuřecí prsa
500 ml Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý celý
1 polévková lžíce Sezam - semena
2 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 076kJ
3% Sacharidy 12 g
11% Tuky 8 g
17% Sodík 348 mg
51% Bílkoviny 29 g

Kuřecí maso v bylinkovém těstíčku postup přípravy receptu:

1

Maso z kuřete opláchneme, necháme oschnout. Potom maso nakrájíme na plátky, naklepeme a přidáme sůl a pepř.

2

Jako další připravíme těstíčko z vína, mléka, soli, sezamového semínka, směsi zelených bylinek, sójové omáčky, 1 vejce a hladké mouky. Těsto je podobné těstu na palačinky.

3

Okořeněné maso naložíme do tohoto těsta a necháme v něm půl hodiny naložené.

4

Rozehřejeme olej v pánvi a obalené maso dozlatova osmažíme.

Poznámka

Podáváme se zeleninou nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept