Jednoduchý recept

Vepřová játra s vejci

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 37338

Ingredience

200 g Chléb celozrnný žitný
160 g Cibule
600 g Játra vepřová
3 g Pepř černý mletý
60 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
8 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 713kJ
9% Sacharidy 33 g
45% Tuky 34 g
80% Sodík 2 g
91% Bílkoviny 51 g

Vepřová játra s vejci postup přípravy receptu:

1

Játra omyjeme, odblaníme a nakrájíme na kostičky. Cibuli pokrájíme nadrobno, vejce rozkvedláme v hrnku.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli a osmahneme dozlatova. Přidáme k cibuli játra, orestujeme, zalijeme vejci, osolíme, opepříme a promícháme. Jakmile se vejce srazí, odstavíme. Játra s vejci rozdělíme na talířky a podle chuti dosolíme.

3

Podáváme s žitným tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept