Jednoduchý recept

Mrkev s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 37342
Kategorie: Zelenina

Ingredience

500 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 70 kcal
Kilojoule 294kJ
2% Sacharidy 6 g
260% Tuky 195 g
6% Sodík 129 mg
4% Bílkoviny 2 g

Mrkev s parmezánem postup přípravy receptu:

1

V hrnci rozehřejeme olej, přidáme očištěnou, na kolečka nakrájenou mrkev a pod pokličkou smažíme 15 minut.

2

Zvýšíme příkon tepla a za občasného míchání mrkev smažíme dalších 15 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Každou porci před podáváním posypeme nastrouhaným sýrem.

4

Můžeme podávat s novými bramborami a pečenou šunkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept