Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 37413

Ingredience

280 g Cukr krupice
0,3 l Káva Espresso
200 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 ks Vaječný bílek slepičí
Na plech
5 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 351kJ
20% Sacharidy 72 g
2% Tuky 1 g
3% Sodík 51 mg
12% Bílkoviny 7 g

Pasianz postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme tuhý sníh. Cukr svaříme s černou kávou na nit, přišleháme do sněhu a vmícháme mouku. Hmotu necháme vychladnout, poté jí naplníme kornout a na vymazaný a moukou vysypaný plech vystříkáme různé tvary.

2

Na teplém místě necháme uschnout cca 60 minut. Pak v mírně vyhřáté troubě dosušíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept