Frankfurtská pečeně s párkem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
152 mg
Vápník
15 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme, osolíme a opepříme maso.
  • 2
    Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč.
  • 3
    V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran.
  • 4
    Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 5
    Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.