Jednoduchý recept

Frankfurtská pečeně s párkem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3743

Ingredience

4 plátek Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Hořčice
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Párky Vídeňské
0,5 kávová lžička Sůl
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 138 kcal
Kilojoule 579kJ
1% Sacharidy 2 g
16% Tuky 12 g
23% Sodík 470 mg
8% Bílkoviny 5 g

Frankfurtská pečeně s párkem postup přípravy receptu:

1

Naklepeme, osolíme a opepříme maso.

2

Libové tenké párky rozpůlíme a rozřízneme napříč.

3

V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kusy párků jimi do poloviny protáhneme. Párky je lepší potřít hořčicí z obou stran.

4

Osmahneme na pánvi maso v rozpáleném oleji, aby zatáhlo póry, poté přendáme do hrnce, podlijeme vodou a dusíme doměkka.

5

Zbylý párek nakrájíme na kolečka a přidáme do hrnce k masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept